Boka

BILJETTBOKNING BUFF FILMFESTIVAL 2014

Årets BUFF-biljetter släpps 5 februari via Kulturcentralen. Du kan också boka och köpa festivalarmband och biljetter över disk på Kulturcentralen som du hittar på Södra Förstadsgatan 18 i Malmö. Öppettider är måndag-fredag 11-18, samt lördag 11-15. Under festivalveckan säljer vi biljetter och festivalarmband i samband med filmvisningarna på biograferna Spegeln och Filmstaden. Märk att biljetter till visningar på Moderna Museet och Royal antingen måste förköpas på nätet, eller köpas över disk på Kulturcentralen.

Priser: Det obligatoriska festivalarmband kostar 30 kr och varje biljett kostar 50 kr. För skolklasser kostar varje biljett 10 kr. Grundskolor och förskolor i Malmö erbjuds platser kostnadsfritt via Kulturproceduren (se längre ner på sidan).

För förskolor och grundskolor i Malmö: I samarbete med Skolbio erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Platserna bokas via Kulturproceduren, och blir bokningsbara 27 januari (login krävs). Till dessa visningar finns det möjlighet att boka BUFF-buss, detta görs i samma fält som för platsbokning. Bussbokning kan göras mellan 27 januari och 7 februari. För platser till övriga visningar går bokningen via Kulturcentralen.